Turplasser i Bodø kommune - Turbading

Gå til innhold

Turplasser i Bodø kommune

At Bodø har et utrolig fint omland er velkjent blant mange. At turmulighetene er i den absolutte toppklassen er derfor like kjent. Mark, fjell, skog, kyst, strand, sjø - ja mulighetene er uendelige uansett hva slags type friluftsliv du liker å holde på med.

Men at Bodø har veldig mange badeplasser med gode svømmemuligheter er ikke like kjent. Dette inkluderer mange plasser med gode muligheter for behagelig vanntemperatur! Derfor er også dette et av fokusene på denne siden. Disse er samlet for seg selv på denne siden.

Målet med siden er ikke å bare ramse opp alle de kjente turplassene, men også å ta med ukjente plasser som kanskje ikke så mange vet om. Så jeg vil gjerne ha tips om det er noen som vet om en fin turplass eller badeplass som ikke er med på listen...både fjell, kulper, vann, elver, sjø, skøyteturer og skiturmål! Så er det selvsagt noen plasser som er "hemmelige" som en vil holde for seg selv.Om du besøker siden på nettbrett eller mobil: tabellen med oversikt har fler rader enn du ser, så husk å sveip langt nok til høyre og nedover. Tabellen er ikke 100 % oppdatert med de siste turmålene og endringene (se heller i menyene på siden).

NORDSIA

Heggmoen og Tverlandet

SENTRUMSNÆRT

BODØMARKA

Resten av Bodø

Resten av Bodø

Auvika med hulen

Mjelletindene

Småvatnan

Heggmokulpen

Ospenesodden og Ospenesfjellet

Ravnflåget Tvlmrka

Sørfjorden


Turskøyteplasser i Bodøområdet

Bodøelv elvepark

Breivika ('bystrand')

Hunstadtoppen

Junkerfjellet

Ravnflåget over Rønvik

Stier i Bodøsjøen

Storliryggen


Drikkevann i Bodø


Skiturer
Arlia

Branden vKalkfjellet

Engan v Soløyv.

Fenes rundt

Ørntuva

Åsleira
Branden v Kvikstadheia

Evjenrunden

Mjønesskardet

Saltstrmarka

Sankt Olav

Valnesvatnet


Tilbake til innholdet