Fjellheim på Meløya - Turbading

Gå til innhold

Fjellheim på Meløya

Diverse
Fjellheim er et fantastisk sted ved Storvatnet på Meløya. Her kan alle som vil leie seg hytta som lokalbefolkningen der ute har laget. Den ble opprinnelig satt opp i 1999 – men lokalbefolkningen gjør mange ting med området hvert eneste år.

Dette er en fullverdig hytte med «alt» utstyr som man trenger. Det er to soverom pluss en stor hems med soveplasser. Et av rommene har barneseng. Det medfølger både kanoer og båt med redningsvest, fiskeutstyr, skøyter med mer til hytta.

Nede ved vannet er det laget til en flott grillplass. Kveldssolforholdene er ikke de beste ved hytta – men du kan gå fram på kanten for både havutsikt og kveldssol om du vil ha det.

Et aktuelt turmål på Meløya – tilgjengelig med sti rett fra hytta - er Meløytind, som jeg har skrevet mer om her. Ved parkeringsplassen er det en utrolig flott sandstrand som man også må teste ut!

Søk opp Fjellheim på nett eller Facebook for mer informasjon om både plassen og kontaktdetaljer til de som leier den ut.

Selv satt jeg og så på det da nyutkomne og oppdaterte Saltfjellkartet, da denne plassen «tok» min oppmerksomhet. Neste sommer måtte denne plassen sjekkes ut – pga midler de hadde fått var leien til og med gratis dette året! Dette gjelder nok ikke lenger, men prisen for å leie den er absolutt til å leve med.
Tilbake til innholdet