Storblomheia - Turbading

Gå til innhold

Storblomheia

Hemmelige plasser
Turkart
GPS-sporFinn kart
En gang ute på tur – så jeg denne plassen fra avstand – og bare fant ut at jeg måtte dit på tur en gang senere. Den så vel så idyllisk og flott ut?

Noen ganger får en bare dragninger mot en plass. «Dit må jeg dra på tur» - tenker hjernen. Så gikk det noen år før den turen faktisk fant sted – med en avisartikkel om det fraflyttede og ubrukte huset innimellom der.

Uten at den dragningen egentlig eksisterer etter å faktisk ha besøkt plassen. Uvisst om det er pga de innpåslitne geitene (som fulgte meg helt ned til sjøen) – eller kanskje det gamle huset som sto åpent (og jeg selvsagt ikke kunne dy meg for å gå inn i – hvem kunne vel det)?

Men det var jo flott der da – det må jeg si! En gammel fraflyttet gård. Merkelig at det ikke engang eksisterte sti de 150 metrene ned til sjøen – men en måtte gå igjennom ulendt skog. Og sjøbad ble det – i behagelig sjøvann på minst 18 grader! Geitene gikk bort mens jeg var uti sjøen.

Jeg vurderte å bruke det egentlige navnet på plassen – men tok det bort siden det jo er privat eiendom. Da passet dette flotte uoffisielle navnet funnet i en annen kartbase mye bedre!

En eiendom som i hvert fall har stort potensiale for å bli noens hytte!
Tilbake til innholdet